NEDERLANDS KAMPIOEN TIJDRIJDEN!!

21 juni 2018

Een rit van 25 kilometer tegen de klok in het Limburgse Well. Een parkoers door een mooi gebied, geheel vlak en inclusief twee bijna letterlijk krappe, stilstaande 180 graden bochten. Maar een mooie parkoers en natuurlijk extra motivatie omdat er gisteravond een titel te winnen was voor het rood-wit-blauw. Op tijd vertrokken om het parkoers nog even met de fiets te verkennen, rustig gegeten en alles klaar gemaakt voor de start: 19:42 uur mocht ik los! Hard gestart maar uiteindelijk goed kunnen opvangen en met een gemiddelde van 42,7km/h kwam ik over de finish! Nog even wachten tot iedereen over de streep was om te weten wat het waard zou zijn. Tijdens het uitfietsen kreeg ik te horen dat niemand in de buurt was gekomen en dat ik mijn 8e Nederlandse titel (3x TT, 5x RR) had gewonnen!

 

Super blij om telkens weer progressie te boeken, het gaat harder en harder en mooi om het handbike-niveau steeds wat hoger te leggen!

 

Komende zaterdag nog een mooie trainingswedstrijd in Oud-Gastel (triathlon). Vervolgens vertrek ik dinsdag voor 7 (!) weken naar Italië voor wedstrijden en een trainingskamp. Enorm dankbaar aan zoveel mensen die dit allemaal mogelijk maken, trots ook dat ik hier tegenover goede resultaten kan neerzetten!

Related Post