_NJO1519-NEW-+vign_2000px

Mijn team

Omdat ik al op jonge leeftijd begon met de sport handbiken, heb ik al een lange tijd achter de rug waarin ik heel veel geleerd heb. Over mijn eigen lichaam, het omgaan met mensen en het in orde hebben van je materiaal. Het begon met Kees van Breukelen, hij coachte mij in het trainen. Ik deed wat ik dacht dat goed was en vervolgens gingen we samen kijken wat ik wel en niet goed gedaan had. Een zeer leerzame en nuttige periode! Maar op een gegeven moment kwam ik op een niveau, dat Kees mij trainingstechnisch niet meer verder kon helpen. Dus ging ik op zoek naar een trainer en vervolgens breidde dit uit naar een compleet begeleidingsteam. Nu kan ik zeggen dat deze mensen om mij heen, onmisbaar zijn. Natuurlijk ik moet het zelf doen, ik moet er zelf hard voor werken. Maar zonder de kennis van deze mensen, is het voor mij bijna onmogelijk om op het hoogste niveau te presteren.

Met trots wil ik u voorstellen aan mijn begeleidingsteam:

Trainer

Guido is eigenaar van sportmedisch adviescentrum midden Nederland (SMA). Guido heeft veel (top)atleten begeleid en sinds november 2013 is Guido mijn hoofdtrainer, verantwoordelijk voor de trainingsschema’s en trainingsplanning. Dit in samenwerking met mijn krachttrainer Johan Versluijs brengt mij mooie resultaten!

Klik hier voor meer informatie over Guido.

Krachttrainer

Johan (BSpMB, CSCS) is sinds 2005 werkzaam in de sportbranche en werkt sinds 2008 als zelfstandig strength & conditioning coach in de begeleiding van diverse (top)sporters in o.a. roeien, basketbal en judo. Eind 2011 kwam ik in contact met Johan en zijn we de samenwerking aangegaan, met mooie resultaten als gevolg. Nu zijn we onderweg naar Rio de Janeiro 2016 en met o.a. zijn hulp ben ik er van overtuigd dat ik de absolute top ga halen.

Klik hier voor meer informatie over Johan.

Marketing

In 2012 heb ik Walter benaderd voor het maken van een promotiefilmpje voor de handbikesport. Deze zijn u waarschijnlijk wel bekend (zie anders de pagina community, video). Sindsdien ondersteund Walter met zijn creatieve bedrijf Fotostudio Enjoy mij enorm door het maken van mooie foto’s, filmpjes en promotiemateriaal.

Manager

Sport zit in het DNA van Bart van Schijndel, de oprichter van Sport Stories. Van jongs af aan plaveit hij zijn eigen weg in de de wereld van sportmarketing. Zijn creativiteit en persoonlijke interesse in het verhaal van een persoon of merk vormen de basis voor zijn succes. Met deze manier van werken heeft hij enkele bekende internationale sport/lifestylemerken nieuw leven ingeblazen. Van Schijndel kent de markt van sportmerken en verstaat zowel de taal van de kleedkamer als van de boordroom. In Sport Stories komen zijn passie en ervaring samen.

Fysiotherapeut

Bij Motion heb ik voornamelijk te maken met Menno. Menno heeft jaren lang op hoog niveau gehandbald, daarna is hij zich helemaal gaan richting op het vak fysiotherapie. Met onder andere zijn kennis en enthousiasme hou ik mijn lichaam blessure vrij, mocht ik wel blessures hebben kan hij dit eigenlijk altijd weer snel oplossen. Bij Motion fysiotherapie zit enorm veel kennis en ik ben enorm blij met deze samenwerking, welke vaststaat tot en met de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro, 2016.

Sportdiëtist

Rob is in 2010 gestart met zijn eigen Diëtistenpraktijk na het behalen van diversen opleidingen zoals Voeding en Diëtetiek (CIOS) en post-hbo-opleiding tot sportdiëtist. Ondertussen begleid Rob diverse topsport groepen/organisaties zoals de KNWU en in het verleden Team Sunweb. Zelf is hij een zeer goede mountainbiker met onder andere een bronzen medaille op het NK in 2014 (Elite). Trots dan Rob mij gaat ondersteunen op gebied van voeding in aanloop naar Tokio!

X